I stämmoavgiften för BARNLEK 2023 ingår mat från onsdag lunch till söndag frukost. Deltagare som kommer tidigare kan köpa till mat vid anmälan. Priserna är som följer 50 kr per frukost, 100 kr per lunch och 100 kr per middag.

Frukost (morgonmat) serveras vanligtvis på skolan där man bor. Undantag från detta meddelas vid ankomst.

 

Varm mat två gånger per dag

Vi serverar varm mat till lunch och middag varje dag.  Denna serveras i Lerums gymnasiets matsal på Eken som rymmer 370 personer. Maten tillagas av matsalens ordinarie personal som är vana att hantera stora arrangemang med många barn och ungdomar som deltagare.

 

Nötfritt

Av hänsyn till allergiker är hela arrangemanget Barnlek 2023 fritt från nötter, mandel och sesam. Det innebär att all mat som serveras är fria från dessa produkter men det betyder också att du som deltagare inte får ha med dig till exempel choklad eller snacks som innehåller nötter, mandel, och sesam. Tänk på att nötter ofta finns i choklad fast man inte tänker på det, till exempel i Snickers och Dajm eller i form av nougat.

 

Specialkost

Behov av specialkost meddelas vid anmälan. Då hela arrangemanget är fritt från nötter, mandel och sesam kommer ingen mat att innehålla dessa ingredienser.

 

Kafeteria

En kafeteria med enklare förtäring kommer att vara tillgänglig främst på kvällstid i Lerum arena. Här betalar du med ditt stämmoarmband som du fyller på i förväg. Du kan inte betala med kontanter eller kort i kafeterian.

Ta med dig en vattenflaska så kan du lätt dricka vatten under danspassen.

 

Vatten

Utanför arenan finns hoar för att fylla på vattenflaskor. Glöm inte att ta med en flaska och kanske något annat att dricka ur.