Boende sker i klassrum på hårt underlag. Alla tar med lämpligt liggunderlag eller luftmadrass, kudde, sängkläder/sovsäck och gosedjur för eget bruk. Det finns sov-kit att hyra, men dessa är främst avsedda för långväga gäster med begränsat packutrymme, från Island, Grönland och Färöarna.


Tänk på att sovutrymmet per person är begränsat, så storleken på liggunderlag bör vara anpassat efter detta. Den beräknade platsen per person är cirka en meter så det är lämpligt med en madrass eller liggunderlag på cirka 70 cm.

Boende finns tillgängligt från måndag 10 juli. Deltagare som kommer tidigt kan få tillfälligt boende första dagarna och behöva flytta på onsdagen. I stämmoavgiften ingår mat från onsdag lunch. 

 

Nära till boendet

Vi bor i klassrum på skolor i Lerum. Vi har plats för upp till 1000 personer inom några hundra meter från Lerum Arena där de flesta aktiviteter äger rum. Lerums gymnasium ligger vägg i vägg med Arenan och i samma byggnad som kansliet. Knappekullaskolan som har en härlig lekplats på skolgården är bara några hundra meter bort. Där finns också en idrottshall där vissa aktiviteter äger rum. Om vi skulle bli fler deltagare finns ytterligare boende lite längre bort.

Vilken boendeskola du hamnar på får du reda på vid ankomsten till Lerum.

 

Nötfritt

Hela arrangemanget Barnlek 2023 är fritt från nötter, mandel och sesam, av hänsyn till allergiker. Detta gäller även boendet på skolorna. Tänk därför på att inte packa med dig godis och snacks som innehåller nötter.