Praktisk info

Här finns annan praktisk information om saker som rör mat, boende, stämmoband, funktionärer och produkter som finns att köpa innan och under BARNLEK 2023. Klicka på varje artikel för att läsa mer. Vill du veta mer om innehållet på BARNLEK? Läs mer på Program.

Har du fler frågor? Se Frågor och svar eller allmän info Om BARNLEK.

Förutom att vara din biljett till alla aktiviteter så kommer stämmoarmbandet även att användas för betalning i vårt kafé och på kansliet.

Du har möjlighet att ladda på pengar på ditt stämmoarmband så att det finns när du kommer till BARNLEK 2023. Du kan använda armbandet och handla i vårt kafé och i kansliet. Där kommer du inte att kunna handla med kontanter eller betalkort. Kontanter och betalkort kan självklart användas runt om i affärerna i Lerum.

 

Läs mer: Stämmoarmband

Ett av målen med BARNLEK 2023 är att erbjuda barnen möjligheter att träffas och umgås med barn från de andra nordiska länderna. För att överbygga den språkbarriär som finns önskar vi att det anmäler sig många språkambassadörer. Är det något för dig?

 

sprakambassador_480px.jpg

Läs mer: Är du en språkambassadör?

BARNLEK 2023 har tagit fram några produkter som vi tror kan vara praktiska för dig som deltar på stämman, men även efter den. Produkterna nedan kommer att kunna beställas i samband med anmälan, medan vissa redan kommer att ingå i anmälningsavgiften.

Vi kommer även sälja en begränsad mängd av de här produkterna i kansliet som du då kan köpa med hjälp av pengarna på ditt stämmoarmband. För att vara säker på att du får de produkter du vill ha är det därför bäst att förbeställa de när du gör din anmälan. Priserna nedan är förköpspriser, på stämman kan priset vara lite högre.

Observera! Priserna kan ändras innan anmälan öppnar. Beställning av produkter kan utgå om det blir för få beställningar. Omvärldsläget kan eventuellt göra att vi inte får våra produkter i tid.

keps-roed.png

Läs mer: BARNLEK 2023-produkter

Boende sker i klassrum på hårt underlag. Alla tar med lämpligt liggunderlag eller luftmadrass, kudde, sängkläder/sovsäck och gosedjur för eget bruk. Det finns sov-kit att hyra, men dessa är främst avsedda för långväga gäster med begränsat packutrymme, från Island, Grönland och Färöarna.

Läs mer: Boende

I stämmoavgiften för BARNLEK 2023 ingår mat från onsdag lunch till söndag frukost. Deltagare som kommer tidigare kan köpa till mat vid anmälan. Priserna är som följer 50 kr per frukost, 100 kr per lunch och 100 kr per middag.

Läs mer: Mat