För att skapa en fantastisk avslutning på BARNLEK 2023 med dans, sång och musik från hela Norden behöver vi dig. Spelande och/eller dansande ungdom. Med hjälp av professionella musiker och dansare skapar ni ett musik- och dansfyrverkeri där alla kan vara med till avslutningsfesten lördagen 15 juli. 

 

För vem: ungdomar 13–16 år som är med på BARNLEK 2023 och som anmält sig till projektet Tillsammans i Norden. Väljer du att spela instrument ska du ha spelat några år och vara självständig på ditt instrument. Ledaren spelar fiol och all utlärning kommer ske genom gehörsspel.

När: 2 tillfällen/dag torsdag och fredag samt genrep och avslutning på lördagen. Du förväntas delta på alla passen. (se program)

Plats: BARNLEK 2023 i Lerum

Anmälan: som till BARNLEK 2023 (barnlek2023.se)

Pris: Ingår i anmälningsavgiften till BARNLEK 2023

Vid frågor använd frågeknappen till höger.

 

Ledare i musik är Jenny Elisabeth Gustafsson

Jenny är är född och uppvuxen i Gingri utanför Borås. Hon är riksspelman på musik från Västergötland och har under många år arbetat med ungdomskurserna ”Sjövikskursen” och ”Västra låtverkstan”.

Förutom att hålla kurser turnerar Jenny i olika ensemblekonstellationer och är drivkraften bakom Ornungastämman.

 

Ledare för danspassen är Ingrid Utter och Nathali Willman

ingridutter.jpg

Ingrid har dansat folkdans sedan 3 års ålder och har under många år studerat dansstilar som show, jazz, balett, street, modern på Dansforum i Göteborg. Nu läser hon estetiska programmet med inriktning dans. Ingrid har instruerat folkdans på olika nivåer, från barn till vuxna och har uppträtt som dansare i många olika sammanhang. 

nathaliwillman.jpg

Nathali har haft dansskorna på sedan 4 års ålder och då varit aktiv både i Malmö men också några år i Linköping/ Norrköping. Hon har under många år varit ungdomsdansledare i sin egen förening, Malmö Folkdansare. En ungdomsgrupp som bjuder både på traditionella uppvisningar till midsommar men också specialkomponerade program vid olika utlandsresor. Ibland blir det även kurs och workshops för de vuxna.